google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунците нямат нужните финанси, за да се борят за подписа на Луис Диас

Според информация на испанското издание Sport, Барселона вече може да бъде изваден от битката за подписа на 27-годишния нападател на Ливърпул – Луис Диас. “Червените” не са готови да се разделят с него евтино и е много малко вероятно каталунският гранд да може да плати желаната сума за него.

27-годишният колумбийски национал можеше да бъде качествено попълнение за водения от Ханзи Флик отбор. Луис Диас се е доказал като страхотен играч във Висшата лига и има физическите и техническите качества да се представи добре и в испанския футбол.

Барселона се нуждае от динамичен нападател като колумбиеца, който може да играе множество зони в атака, а Диас можеше да добави голове и креативност към тима на Ханзи Флик. Южноамериканският нападател е ключов играч за Ливърпул и тази новина ще бъде добре дошла за техните фенове.

Тимът на Ливърпул все още не е привлякъл нито едно лятно попълнение и няма да искат да загубят ключовите си играчи. Запазването в състава на Диас в клуба може да се окаже много добро решение. Ливърпул ще се надява да се състезава с Арсенал и Манчестър Сити за титлата в лигата и не могат да си позволят да се разделят с качествени играчи като Луис Диас, който се очаква да има водеща роля в отбора през този сезон.