Батков: Обявеното от Сираков звучи много обещаващо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Дано стане, трябва да се харчи разумно, трябва да се мисли преди да се възприеме спортно-техническа концепция"

Бившият собственик на Левски Тодор Батков направи коментар по повод новината, че английски бизнесмен поема властта в клуба. Радостната вест бе анонсирана от легендата Наско Сираков на празника по случай 107-ата годишнината на Могилката.

“Това, което Сираков обяви, аз не съм в течение на това нещо, но звучи много обещаващо. За да върви един отбор, освен народната любов, в съвременните условия има нужда и от сериозна финансова подкрепа. Дано стане, трябва да се харчи разумно, трябва да се мисли преди да се възприеме спортно-техническа концепция”, сподели Батков.

“С наемници, както ги нарече Ники Михайлов, няма да стане. Трябва да се заложи на едно ядро от наши футболисти, които са излезли от нашата школа, по-млади и не толкова млади. Без чужденци не става, но те трябва да са доказани и да са по-добри от българските футболисти, нещо като модела от 2003, 2004, 2005 година. Аз имам пълно доверие на Сираков и се надявам, че нещата ще бъдат наред. Когато аз придобих Левски, станах собственик за 30 секунди. Акциите бяха в мен и аз платих номинала на г-н Чорни. В случая това, за което говори Сираков е доста по-сложна юридическа схема”, добави бившият бос на „сините“.