Белчев: “Необяснимо е – нещата се случват по един и същи начин”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Шести пореден мач без победа за ЦСКА

Наставникът на ЦСКА София Стамен Белчев не успя да даде логично обяснение на поредното разочароващо представяне на Червените.

Армейците се провалиха в опита си да запишат победа в шести пореден мач и останаха на седем точки зад временния лидер в класирането Локомотив (Пловдив).

Нещо повече, ЦСКА бе напът да загуби визитата в Кърджали, но вдигна нивото в последния четвърт час и стигна то точката след попадение на дейния Джером Синклеър, който се появи в игра през второто полувреме.

“Намираме се в неприятна серия,” заяви Белчев. “Срещу Арда бяхме беззъби в нападение. Няма как с 10-12 минути игра да вземем трите точки. Необяснимо е, че във всички мачове се случват нещата по един и същи начин.

“Искахме от първата минута да натиснем съперника, но това не се случи. Явно имаме проблем с пренастройката. В Лига Европа играем добре, но в първенството не се случват нещата.

“Говорим го това, но за момента не се получава. До контузията на Матей нямахме проблеми. Проблемът при нас е, че на моменти бяхме далеч от противника и нямаше как да имаме предимство по фланговете.

“Арда не ни изненада с нищо. Те са добър отбор, който играе добър футбол. Знаехме, че ще е трудно до първия гол, който вкараме.

“Когато си футболист на ЦСКА не трябва да става въпрос за това дали си домакин или гост. Трябва да изглеждаме по-добре срещу Рома.”

В следващия кръг ЦСКА се изправя срещу Царско село, воден от Червената легенда Любо Пенев.