Белчев охули Етър: "Само лежаха, бавеха играта..." 1
3 0

Наставникът на ЦСКА София Стамен Белчев изрази разочарованието си от игровото поведение на Етър през второто полувреме на срещата на стадион “Ивайло”.

“Не можахме да реализираме ситуациите, които имахме,” коментира Белчев след края на двубоя, завършил наравно – 2;2. “Не можахме да бъдем малко по-уверени и по-убедителни пред вратата на противника.

“Нормално победата над Базел да ни донесе радост, нормално е и, че днес мачът беше нервен. През второто полувреме почти не се играеше футбол, което е жалко – само лежаха, бавиха времето. Това за мен не е добре за българския футбол…

“Имаше моменти, в които се чувстваше умората. До последно търсехме изравнителния гол и после победата. През първото полувреме имаше невнимание. Вкараха ни два гола и удариха една греда с трите си удара.

“Имаше моменти, в които позиционирането на нашите нападатели в предни позиции не беше добро. При Али Соу има натрупана умора, решението да не играе е мое. Томи Юрич не е играл много време. Като се има предвид това, на моменти беше добре, на моменти имаше какво да се желае още.”