google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Трансферите на ,,Анфийлд" са все още ,,мираж" за феновете на отбора

Ливърпул е получил ,,зелена светлина” да преговаря с крилото на ПСВ Айндовен Йохан Бакайоко. ,,Червените” преживяват странно лято до сега, след като все още не са привлекли нов футболист в състава си при първия сезон на Арне Слот начело.

Ливърпул се надяваше, че полузащитникът на Реал Сосиедад – Мартин Зубименди ще стане първото им лятно попълнение, но испанският национал в крайна сметка реши да остане в Ла Лига. Въпреки че все още търсят нов ,,номер шест”, Ливърпул също е готов да подсили атаката си през трансферния прозорец.

,,Мърсисайдци” следят Бакайоко от няколко години и са един от няколкото клуба, които искат крилото в състава си. Според The ​​Mirror, Ливърпул е готов да преговаря с ПСВ за белгийския национал. Смята се, че германският клуб РБ Лайпциг е един от претендентите за подписа на Йохан Бакайоко, но сега се предполага, че ще намалят интереса си, след като подписаха с Антонио Нуса от  Брюж в сделка за 19 милиона паунда. Грандът от Висшата лига се очаква да преговаря с Бакайоко идните дни, за когото се твърди, че се оценява на около 40 милиона паунда.

Съобщава се, че Слот е идентифицирал Бакайоко като потенциален наследник на Мохамед Салах, като бъдещето на египтянинът на ,,Анфийлд” е все още несигурно. 32-годишният футболист навлезе в последната година от договора си и продължава да бъде свързван с преминаване в Саудитската професионална лига.