Бензема бележи повече, откакто Роналдо премина в Ювентус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Напускането на Кристиано ми позволи да играя различна роля", признава французинът

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема разкрива, че след напускането на Кристиано Роналдо е имал възможност да играе различна роля в отбора. 33-годишният французин вкарва вече по един гол на 1.7 мача, откакто португалецът премина в Ювентус. По време на деветте сезона, в които двамата бяха в мадридския гранд, Бензема имаше по-малка успеваемост.

“Напускането на Кристиано ми позволи да играя различна роля. Той вкарваше по 50 гола всяка година и трябва да се адаптираш към играта му. Той е един от най-добрите в света и аз бях щастлив да играя до него”, разкрива Бензема пред “Ел Паис”.

“Зидан е като по-голям брат за мен. Винаги е готов да ми даде съвет. Във футбола идол като дете ми беше Роналдо, бразилецът. Възхищавам се на Майк Тайсън, защото и двамата сме тръгнали от дъното и се издигнахме стъпка по стъпка. Никога не ни е било лесно и никой не ни е дал нещо наготово”.

“Аз идвам от квартал, където нещата бяха трудни. Когато гледах по-големите момчета с хубавите им дрехи и коли, исках да бъда като тях. Парите правят нещата по-лесни, но нямаш нужда от милиони, за да си щастлив”, добавя френският нападател.