Добави коментар
"Напускането на Кристиано ми позволи да играя различна роля", признава французинът

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема разкрива, че след напускането на Кристиано Роналдо е имал възможност да играе различна роля в отбора. 33-годишният французин вкарва вече по един гол на 1.7 мача, откакто португалецът премина в Ювентус. По време на деветте сезона, в които двамата бяха в мадридския гранд, Бензема имаше по-малка успеваемост.

„Напускането на Кристиано ми позволи да играя различна роля. Той вкарваше по 50 гола всяка година и трябва да се адаптираш към играта му. Той е един от най-добрите в света и аз бях щастлив да играя до него“, разкрива Бензема пред „Ел Паис“.

„Зидан е като по-голям брат за мен. Винаги е готов да ми даде съвет. Във футбола идол като дете ми беше Роналдо, бразилецът. Възхищавам се на Майк Тайсън, защото и двамата сме тръгнали от дъното и се издигнахме стъпка по стъпка. Никога не ни е било лесно и никой не ни е дал нещо наготово“.

„Аз идвам от квартал, където нещата бяха трудни. Когато гледах по-големите момчета с хубавите им дрехи и коли, исках да бъда като тях. Парите правят нещата по-лесни, но нямаш нужда от милиони, за да си щастлив“, добавя френският нападател.

Добави коментар
Гласувай: