Бербатов даде прогноза за дербито между Арсенал и Тотнъм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Анге Постекоглу донесе този смел футбол в Тотнъм, те атакуват до последната минута", посочи бившият нападател на Манчестър Юнайтед.

Един от последните големи български футболисти – Димитър Бербатов, даде прогнозата си за сблъсъка между бившия му тим Тотнъм и Арсенал.

Той обяви, че се надява на триумф на “шпорите” в дербито, но все пак двубоят е на “Емирейтс” и предвижда равенство.

“Когато гледах мача между Тотнъм и Шефилд Юнайтед, псувах. Мислех си “какво, по дяволите, човече, как е възможно да играем толкова добре, но въпреки това да загубим от Шефилд Юнайтед?” И тогава в добавеното време те вкараха два късни гола и феновете полудяха. Феновете на отбора живеят за спиращи дъха като този. Аз съм сигурен, че Анге Постекоглу ще вдигне отбора за дербито. Той донесе този смел футбол в Тотнъм, те атакуват до последната минута. Анге ще знае, че Арсенал също ще иска победата и съм сигурен, че всеки от двата отбора иска двубоят да започне веднага, защото са в добра форма”, каза Бербатов.

“Лесно мога да кажа, че Тотнъм ще спечели заради моите връзки с тима и всичко останало, но не можем да отпишем Арсенал. Победата над Евертън бе умна, може би малко скучна, но те също могат да играят хубав футбол. Да вземеш трите точки дори и да не играеш добре понякога е точно това, от което имаш нужда. Харесвам футболът, който Артета кара неговите играчи да играят. Двубоят е на “Емерйтс”, така че ще кажа равенство”, допълни бившият национал.