Бербатов: Дори когато не вкарва голове, Кейн върши много работа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
40-годишният благоевградчанин коментира представянето на Англия на Евро 2020 и изявите на Хари Кейн.

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов говори за “Трите лъва”, както и за критикувания Хари Кейн. Берба призна, че напрежението в стрелеца на Англия е било огромно, но той прави всичко по силите си за благото на националния тим.

„Дори най-великите играчи имат падения, освен възходи. Дори когато не вкарва голове, той върши много работа за отбора си. Сега дойдоха и головете. Натискът върху него при дузпата беше огромен. Не можете да си представите какво е усещането да изпълнявате дузпа с надеждите на цялата нация върху вас. Като играч, знаеш, че всичко зависи от теб, макар че не искате и да мислите за това. Не беше добра тази дузпа, но имаше късмет и довкара”, заяви българинът пред известен букмейкърски сайт.

„Да достигнеш финал на UEFA EURO 2020 е огромно постижение за Англия. Имах усещането, че това може да е годината на Англия и смятам, че е напълно заслужено. Абсолютно уважение за Дания и големите усилия, които положиха да стигнат до полуфинала. Талантът и качеството в този отбор на Англия е способен да направи нещо специално и съм доволен да ги видя във финалния мач”, допълни Бербатов.