Бербатов: Кобрата е способен да шокира Джошуа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Един от най-великите футболисти на България – Димитър Бербатов, сподели, че Кубрат Пулев може да шокира Антъни Джошуа и да спечели световните титли. Бившият български национал коментира предстоящия сблъсък между Ей Джей и Кобрата пред английските медии.

Двубоят между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа бе уговорен за 20 юни като трябваше да се проведе на стадиона на Тотнъм в Лондон, но пандемията от коронавирус доведе до отлагане на срещата. На този етап все още няма яснота кога ще се проведе сблъсъкът за световната титла, като имаше предложения дори срещата да бъде в Хърватия.

„Като българин, моето огромно желание е Кубрат Пулев да победи. Той има възможността да покаже колко добър може да бъде и съм сигурен, че Кобрата ще бъде пределно мотивиран за победа. Все още има въпроси дали или къде ще се състои този мач. Четох, че може дори да се играе в Хърватия или на стадиона на Тотнъм”, заяви Димитър Бербатов.

„Когато мачът се състои, надявам се, че Кубрат Пулев ще спечели. Изненадите се случват и мисля, че Кобрата може да го шокира. Джошуа вече бе шокиран от Руис, така че аутсайдерите са способни да печелят, дори и срещу Джошуа”, добави още Бербатов.