Бербатов не е убеден, че Юнайтед има нужда от Санчо

Прочетена:157
Бербатов не е убеден, че Юнайтед има нужда от Санчо 1
0 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов изрази любопитно мнение за очаквания трансфер на Джейдън Санчо на “Олд Трафорд”.

Според рекордьора по голове за националния отбор пристигането му в лагера на Червените дяволи би подействало като спирачка за развитието на някои от младите стрелци в отбора.

“Джейдън Санчо би бил невероятен трансфер за всеки отбор, включително за Юнайтед,” заяви Бербатов.

“Когато имаш толкова опции в нападение, това се превръща в луксозен проблем и трябва да се взимат трудни решения. Някой трябва да остане на пейката и Оле трябва да му го съобщи.

“Антони Марсиал и Маркъс Рашфърд са се наложили в световния футбол, а Грийнууд заслужава да получи шанс да продължи развитието си, което не ми се иска да бъде спирано.
“Всеки знае, че Юнайтед може да си позволи да плати за Санчо. Ако се случи, клубът би бил доволен, но е сложно.
“Всички в Юнайтед следят този трансфер. Рашфорд познава Санчо по-добре от повечето, тъй като играят заедно за Англия. Той ще приеме конкуренцията, но при атакуващите играчи ще се появят съмнения.
“Ако платят рекордна сума за Санчо, никой не очаква той да се седи на пейката. Така че, поне в началото той ще е в състава.
“Не забравяйте, че в един момент Юнайтед имаше Оле, Дуайт Йорк, Анди Коул и Теди Шерингам, а Оле ще си мисли, че може да се справи със ситуацията”,  завърши Бербатов.
Сподели