Бербатов посочи наследниците на Меси и Роналдо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Голямата звезда на българския футбол през 21 век – Димитър Бербатов, изрази мнението си кои футболисти ще наследят суперзвездите Кристиано Роналдо и Лионел Меси, след като двамата най-велики действащи футболисти сложат край на кариерата си. Според Митко има достатъчно млади футболисти, които могат да заемат мястото им, като сред тях са Неймар, Килиан Мбапе, както и големият талант на Ман Юнайтед Мейсън Грийнууд.

“В петък ще станат две години, откакто Роналдо премина в Ювентус. Никой не може да каже, че той не е невероятен в Италия, особено предвид възрастта, на която се намира. Вече е на 35 години. Много от играчите на неговите години са далеч от най-добрите си дни, а това, което прави той, е просто невероятно. Роналдо се грижи за себе си изключително професионално, може би най-добре от всички. На такава възраст трябва да работиш изключително усърдно, за да си в оптимална форма. Трябва да ценим Меси и Роналдо, защото един ден те няма да ни радват с играта си. И двамата са повече от специални”, каза Бербатов.

“Когато Роналдо вземе решение да прекрати кариерата си, това ще бъде един от най-тъжените дни за футбола. Дори ще го оценят тези, които не са го харесвали. Няма как този ден да не дойде, но дано не е скоро. Когато той и Меси се откажат, други ще заемат техните места. Така се случва в живота, футболът намери своите големи звезди дори след Пеле и Марадона.”, заяви Митко Бербатов.

“В момента имаме Неймар, Мбапе, Грийнууд и още много други млади играчи, за които се надявам, че ще наследят Роналдо и Меси, колкото и невероятно да изглежда това. Без Кристиано, Реал Мадрид се още е силен тим, но определено не играе по същия начин, както с него. Същото ще стане и с Барселона, когато Меси напусне. Те ще продължат, но няма да е същото”, обясни Бербатов в блога си за една от популярните букмейкърски компании.