Бербатов проведе среща с клубовете от Пловдив, говорил и с кмета
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще се виждам с отборите от региона и напълно нормално е да оповестя на кмета присъствието си", заяви Берба, който ще се бори за поста президент на БФС

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов днес се е срещнал с кмета на Пловдив – Здравко Димитров. Темата на разговора им е била футбол, баскетбол и спорт като цяло. Бившият футболист на Ман Юнайтед взе отношение по въпроса със стадиона на Локо Пловдив, като е провел среща и с привърженици на Ботев.

“Нормално е да покажеш уважение към кмета на Пловдив, когато идваш в града. Да кажеш здрасти поне. И двамата сме спортни хора, вече бивши, за съжаление. Ще имам срещи с отборите от региона и напълно нормално е да оповестя кмета за присъствието си. Нищо различно не си казахме, общи приказки. Поговорихме си за баскетбол, футбол, за спорт. Това са нормални неща, които си говорят хора като нас”.

След това Бербатов коментира и ситуацията със стадиона на Локомотив Пловдив: “Нещата винаги са с две страни – или напред, или не. Понякога са в застой, но според мен след уверенията към жителите на Пловдив нещата със стадион “Локомотив” ще станат по най-бързия начин. По-важно е да станат по най-правилния начин. За да може като отидеш на мач, да ти е кеф. Сядаш на стадиона и нямаш желание да си тръгнеш. По тази линия ще се получи, но и други хора трябва да го кажат!”

“Аз съм тук заради подкрепата от местните клубове. Както казах вече тръгваме да обикаляме, ще говорим с отборите, надявам се да дойдат всички, за да ме изслушат”, заяви Бербатов.