Бербатов съветва Ман Юнайтед да направи оферта за Серхио Рамос
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Има спекулации, че Рамос може да напусне Реал Мадрид след края на сезона

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов отправи съвет към Оле Гунар Солскяер и неговият екип да помислят за привличането на испанския национал Серхио Рамос. Защитникът на Реал не може да се разбере с настоящия си клуб за новия му контракт и Рамос може да стане свободен агент в края на сезона.

Митко Бербатов смята, че Юнайтед може да повтори този трик, който направи Челси с привличането на Тиаго Силва, като бразилецът има огромен опит и подобри играта в защита на “сините”.

“Има много слухове за бъдещето на Серхио Рамос. Има информации, че играчът и клубът по никакъв начин няма да се споразумеят за нов контракт. Рамос е вече на 34 години и Реал най-вероятно настояват за договор за една или две години. Тиаго Силва, който е още по-възрастен, показа на всички, че никога не е късно да дойдеш в Премиър Лийг и засега се справя отлично. Уверен съм, че ако Серхио има желание да премине в клуб като Юнайтед, той също ще бъде успешен. Серхио Рамос е в страхотна форма. Той е защитник от световна класа и смятам, че все още е способен на много неща във футбола”, заяви Бербатов в своята рубрика в букмейкъра Betfair.