Бербатов смята, че Ман Сити би бил идеален за Меси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Най-добрият реализатор в историята на българския национален тим Димитър Бербатов заяви, че Манчестър Сити би бил перфектната следваща дестинация в кариерата на Лео Меси, в случай че аржентинецът реши да напусне Барселона.

В лагера на Гражданите любимецът на каталунците ще може да се събере с бившия си наставник Пеп Гуардиола, а според Бербатов това е осоено подходяща комбинация

Контрактът на Меси изтича идното лято, но според някои испански издания той е информирал новия наставник на Барса Роналд Куман за намерението си да обмисли евентуално напускане още това лято.

“Манчестър Сити би било идеално място за Лео, ако напусне Барселона,” сподели бившият нападател на Манчестър Юнайтед.

“Не мисля, че Меси ще си тръгне, но ако го направи, виждам много малко клубове, които му подхождат и Сити е един от тях. Стилът на Пеп и неговия отбор могат да съблазнят Меси.

“Познавам мнозина, които искат да го видят в игра в Премиършип, включително неговите критици, които след това може да кажат, че той не е постигнал там такъв успех, както Кристиано Роналдо.”

Не е тайна обаче, че някои експерти се съмняват, че Меси би играл със същия успех в изключително наситения календар в Премиършип – лигата, в която се играе и доста по-агресивен футбол.