google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бербатов препоръча на Ман Юнайтед да привлече Виктор Осимен

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира актуални теми около “червените дяволи”. Берба даде интервю за букмейкърски сайт, в което сподели, че воденият от Ерик тен Хаг ще завърши в четворката и препоръча на клуба да привлече нападателя Виктор Осимен.

“Понякога съм леко пристрастен, тъй като съм играл за Ман Юнайтед. Като оставим тези пристрастия настрана, тимът е с точка пред Тотнъм и с три пред Нюкасъл. Докато Манчестър Юнайтед е постоянен, задачата ще бъде по-лесна за постигане. Вярвам, че ще завършат в четворката просто заради видяното досега от отбора на терена. Според мен Нюкасъл също заслужава да финишира в топ 4 редом до Манчестър Юнайтед. Тотнъм, както винаги, има много падения и възходи, но все още има шансове. Ливърпул също се бори и не трябва да бъде подценяван”, каза Бербатов на въпрос дали е възможно Юнайтед да изпусне място в зона ШЛ.

“Виктор Осимен! Този човек е невероятен в момента. Той е млад, отличен е във въздуха, скоростта му е впечатляваща, а и головете, които бележи за Наполи, са изумителни. Ако Юнайтед ще взима такъв футболист, Осимен трябва да е преди останалите”, заяви Берба на върпос ако е на мястото на Ерик тен Хаг кой централен нападател би довел през лятото на 2023 г.