Бербатов за Магуайър: Всеки има лоши мачове в кариерата си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В миналото сме давали всичко от себе си за победата. Крещиш на съотборниците си, ако трябва се биеш с тях".

Настоящият кандидат за президентското кресло в БФС и бивш нападател на Манчестър Юнайтед – Димитър Бербатов, говори за ситуацията в редиците на “червените дяволи” и по-специално за централния бранител Хари Магуайър.

„Когато си капитан на отбора и правиш грешки, ще бъдеш поставен под напрежение. Дори да не правиш грешки, отново ще си под напрежение. Това е Манчестър Юнайтед и през цялото време трябва да си на ниво. Сам трябва да бъдеш под напрежение, като търсиш грешките си, опитваш се да ги коригираш и повече да не ги допускаш“, написа бившият национал в рубриката си за известна букмейкърска къща.

„В същото време Магуайър борави много добре с топка в крака. Всеки има лоши мачове по време на кариерата си. Няма как да избягаш от това. Има добър отбор в съблекалнята, футболистите са един зад друг. Искам да видя повече отговорност на терена. Ако някой не се справя добре, да му се каже. Казва се, защото всеки иска отборът му да играе добре. В миналото сме давали всичко от себе си за победата. Крещиш на съотборниците си, ако трябва се биеш с тях. Всичко това остава на терена, защото се преследва победата“, добави Бербатов.