Бербатов:”Ман Юнайтед е длъжен да се бори за титлата другия сезон”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов смята, че Червените дяволи са длъжни да се борят за шампионския трофей в Премиър Лийг през следващия сезон.

За целта обаче според Бербо ще са необходими нови попълнения.

“Последните няколко години бяха трудни за Юнайтед, но тимът е длъжен да се бори за титлата в Англия през идната кампания,” коментира Бербатов.

“Всеки сезон е различен и винаги са възможни възходи и падения. Манчестър Юнайтед се нуждае от още нови попълнения, но не е невъзможно да се бори за титлата.”

Бербатов е останал очарован от представянето на Бруно Фернандеш, който според него преобразил играта на отбора.

„Духът на целия отбор се промени след пристигането на Бруно Фернандеш,” заяви най-добрият голмайстор в историята на българския национален тим. “Той се вписа отлично и успява да свърже атаката и защитата доста умело, пое смело цялата отговорност и засега е невероятен.

“Мисля, че Бруно е приятната изненада на сезона, защото обикновено един играч не може да направи толкова видими промени без чужда помощ.”

Екс-нападателят на Тотнъм и Фулъм се изказа ласкаво и за мениджъра на тима Оле Гунар Солскяер.

„Винаги ще има хора, които се съмняват, но повечето са наясно, че мениджърът се нуждае от време, за да сътвори нещо,” допълни Бербатов. “Разбира се, че винаги има препятствия, но Оле Гунар Солскяер показа, че може да ги преодолява.

“През следващия сезон ще му бъде по-трудно заради по-високите очаквания и факта, че тимът ще играе в Шампионската лига. Засега обаче трябва да сме доволни от неговото развитие. Мисля, че играчите го обичат и това си личи по начина, по който се представят на терена.”