Берое освобождава двама от чужденците

Прочетена:163
Берое освобождава двама от чужденците 1
0 0

Ръководството на Берое е взело решение да се раздели с двама от своите футболисти и вече е започнало разговори с техните  агенти за разтрогването на договорите им.

„Говорим с агентите на Зоран Йосипович и Карлос Охене,” обяви спортният директор на Берое Валентин Грудев. “Най-вероятно те ще бъдат хората, с които ще се разделим. И двамата футболисти имаха контузии през зимата, претърпяха операции в чужбина.

“Треньорското ръководство смята, че не са достатъчно добре подготвени. Ще им търсим други отбори. Най-вероятно с тях двамата ще се разделим.”

Грудев сподели и за амбициите на Берое да спечели виза за Лига Европа.

„Мисля, че ние сме един от най-окомплектованите отбори в първенството,” заяви той. “Ще бъде тежка борбата. Основни фаворити ще бъдат Лудогорец и ЦСКА. Те привлякоха добри и скъпи футболисти.

“Всеки един отбор измежду Берое, Локомотив Пловдив, Ботев Пловдив, Славия, Черно море може да заеме трето и четвърто място. Ние ще се борим за място, което ще ни осигури класиране в Лига Европа.

Грудев заяви също, че Берое води разговори за привличането на двама нападатели като един от тях ще даде отговора си утре.

Сподели