Берое показа видео от спорните моменти с ЦСКА и защити Херо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ръководството на Берое излезе с позиция относно становщитето на СК към БФС, касаещо изказване на наставника на тима Димитър Димитров след мача от 24-ия кръг на efbet Лига срещу ЦСКА–София. Ръководството на старозагорския клуб подкрепи своя треньор.

“ПФК Берое изразява подкрепата си към своя треньор в стремежа му за справедливост и феърплей. С действията си както на терена, така и извън него, ПФК Берое последователно отстоява принципите на честната игра и претендира за справедливост в съдийските отсъждания. Това поведение на клуба ни доведе до множество нападки срещу треньори, водили тима през последните години, които са се опитали да защитят труда си и да говорят за проблемите в българския футбол. Проблемите обаче остават и са очевидни”, се гласи в част от позицията на заралии.

От Берое смятат, че отборът е тенденцизоно ощетяван в двубоите с ЦСКА и припомнят. че през април миналата година отново са били “порязани” – тогава от рефера Валентин Железов. В този случай Берое са пуснали жалба и са я подкрепили с видео материал, но реакция от съдийската комисия не е последвала.

В подкрепа на позицията, ръководството на Берое показва спорните моменти от последния мач на стадион „Българска армия“ тази събота, като всеки фен на футболната игра е способен да си направи съответните изводи.

Вижте видеото от спорните моменти в мача ЦСКА – Берое.