Берое разби Ботев Гълъбово в последната си проверка
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Берое записа втори пореден успех в контролите на българска земя, след като в последната си приятелска среща разгроми Ботев Гълъбово с 5:2 в Стара Загора.

Две попадения за успеха на старозагорци отбеляза новото попълнение Алиун Фал, като по един гол добавиха Мартин Камбуров, Пиер Фонкеу (каращ проби в тима) и юношата Никола Маринов.

Берое започна срещата със самочувствие като контролираше темпото на игра и се опитваше да изгради добри атаки. В 15-ата минута сенегалският нападател Алиун Фал даде аванс на старозагорци, а в средата на първото полувреме отново той бе точен за 2:0, което бе логично предвид показаното на терена от двата тима. В края на първата част голмайсторът на Берое в efbet Лига Мартин Камбуров вкара за 3:0.

Десет минути след почивката Ботев Гълъбово върна едно попадение чрез Яшар. В 77-ата минута Берое отново увеличи аванса си на три гола. Дошлият на проби Пиер Фонкеу се разписа и даде заявка за контракт със “зелено-белите”.

Ботев Гълъбово вкара втори гол в мача в 81-вата минута чрез Винков, а крайният резултат 5:2 бе оформен от юношата на Берое Никола Маринов.

Берое подновява шампионата на 16-ти февруари с мач с Етър (Велико Търново). Двубоят е в Стара Загора от 12:00 ч.