Берое ще се подсили с нов футболист от чужбина до няколко дни
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Берое работи по лятната селекция и съвсем скоро ще се сдобият с нов футболист от чужбина. Заралии ще се стремят да се подсилят за новия сезон и да бъдат още по-добри, като през 2020 година се представят отлично, а преди два дни надвиха Славия с 2:0 у дома в предпоследния си мач за кампанията.

“До ден-два ще подпишем с нов играч.” Новината обяви спорт­ният директор на Берое Ва­лентин Грудев за “Тема Спорт” вчера. Става въпрос за офанзивен футболист от чужбина, но към момента от ръководството на заралии не раз­криват подробности за него­вия пост и националност. Преговорите с желания съ­стезател са в заключителен етап и той ще бъде пред­ставен като играч на Берое още през тази седми­ца.

Берое е много близо да се подсили и с още един чужденц, който също е с офанзивни функции. И двама­та играчи са добре познати на Димитър Димитров-Херо и неговият щаб. По традиция аси­стентът на Херо – Ге­орги Чиликов, пътува до чуж­бина, за да гледа наживо набе­лязаните футболисти. Наставникът на Берое няколко пъти обяви, че има нужда от нови играчи в атака, тъй като през зимата отборът бе напуснат от Педро Еуженио и Рубен Бриджидо.

През зимата селекцията на Херо бе впечатляваща, като Берое привлече играчи основно от втора и трета дивизия на Португалия и Франция, но те доказаха, че могат да играят на високо ниво в родното първенство.