google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Британският букмейкър става официален партньор на най-авторитетния клубен турнир на Стария континент

Лидерът в онлайн залаганията Bet365 България Онлайн обяви историческо партньорство с Шампионска лига. Британският букмейкър ще бъде партньор на най-силния футболен турнир в света, като двете страни са сключили договор за 3 години.

Чрез рекламни логота, LED табла и чрез дигиталните канали на Шампионска лига – Bet365 ще бъде рекламиран на всички събития около турнира. От страна на бетинг компанията пък са предвидени са редица изненади за футболните фенове, включително огромна безплатна лотария с раздаване на билети, като чрез бет365 хиляди фенове ще могат да се сдобият с пропуски за най-големите мачове в Европа.

Маркетинг директорът в УЕФА – Ги-Лоран Епщайн, изрази задоволството си от сключеното партньорство с Bet365. „Развълнувани сме да приветстваме Bet365 като официален глобален спонсор на Шампионската лига, обединявайки най-престижното клубно футболно състезание с милиони фенове на спортните залагания по целия свят.”

„Като един от водещите онлайн сайтове за спортни залагания, с над 100 милиона клиенти, bet365 е посветен на подобряването на вълнението от спорта, като същевременно насърчава практиките за отговорна игра. Очакваме с нетърпение успешно партньорство”, допълни Епщайн.

От Bet365 също направиха коментар след постигнатото партньорство. Главният глобален маркетинг директор на букмейкъра Алекс Сефтън сподели:

„Като първи бранд за спортни залагания, който спонсорира Шампионската лига, ние сме щастливи да се присъединим към списъка от първокласни партньори в толкова вълнуващ момент за турнира. Bet365 може да се похвали с успешно футболно наследство и това престижно партньорство продължава нашата мисия.”

В момента турнирът Шампионска лига е във фазата на плейофите, като съвсем скоро ще бъдат ясни всички участници в груповата фаза. В Bet365 България може да намерите всички срещи за залагания с много богат тираж и специални опции за игра.