Bet365 очаква Челси да спечели трите точки срещу Уотфорд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Тази вечер от 22:00 ч. отборите на Челси и Уотфорд излизат един срещу друг в мач от 33-ия кръг на “Премиър Лийг”. “Сините” от Лондон влизат като фаворити в срещата, тъй като са в доста по-добра форма и се борят да задържат мястото си в топ 4. В bet365 букмейкър коефициентът за победа на тима на Франк Лампард е 1.44, докато ставката за успех на “стършелите” е 7.50, а двубоят да завърши наравно е с коеф. 4.50.

Домакините от Челси се намират на 4-ото място в класирането с актив от 54 точки и авансът им пред преследвачите Ман Юнайтед и Уулвърхемптън вече е само 2 точки. Челси загуби с 2:3 от Уест Хем в миналия кръг и записа първо поражение от 6 мача насам. Тимът на Франк Лампард се представи слабо в защита на “Лондон Стейдиъм”, като от много време не бе получавал три гола в мач от Висшата лига. Челси бързо трябва да се върне на победния път, ако иска да задържи мястото си в топ 4. “Сините” са в серия от 3 поредни победи у дома, включително успех с 2:1 над Манчестър Сити наскоро. Челси е спечелил 50% от домакинските си срещи през този сезон като е вкарал средно по 1.50 гола у дома. Отборът на Лампард е по-резултатен като гост, но срещу Уотфорд би трябвало да покаже силна игра в нападение и да спечели мача. Домакините ще разчитат на Тами Ейбрахам и Оливие Жиру в предни позиции, а Уилиян и Пулишич са в много добра форма, така че също би трябвало да допринесат за добър резултат в полза на лондончани, като коефициентът за Челси да вкара над 1.5 гола в bet365 е добър.

Гостите в този мач – отборът на Уотфорд, заемат 17-ото място във временното класиране с актив от 28 точки. “Стършелите” са само на един пункт от опасната зона, като те са в лоша форма с 3 загуби в изминалите си 4 мача. В миналия кръг Уотфорд отстъпи на собствен терен с 1:3 на Саутхемтпън, а преди това бе надигран на “Търф Муур” с 1:0 от Бърнли. За последно тимът спечели с 3:0 у дома срещу Ливърпул преди пандемията от коронавирус. Уотфорд играе много слабо като гост и това го доказва статистиката – отборът е спечелил само 13% от визитите си в лигата като е вкарал средно по 0.69 гола на мач. “Стършелите” са допуснали средно по 1.75 попадения на чужд терен във Висшата лига този сезон. Те не са запазили суха мрежа в последните си 6 гостувания и надали ще го сторят на “Стамфорд Бридж”.

В първия мач между двата тима този сезон, Челси спечели с 2:1 на ‘Викъридж Роуд’. “Сините” са в серия от 3 поредни победи срещу този опонент и Бет365 очаква нов успех за лондончани. Челси е спечелил седем от своите десет мача срещу Уотфорд, като гостите имат само една победа като девет от тези двубои са били с над 2.5 гола. Дори и в сметката да имате с бет365 начален бонус, то сякаш не си струва да рискувате със залог в полза на Уотфорд. Подкрепата на двоен шанс за гостите също изглежда нелогична. Може да се насочите към успех на Челси с хендикап или над 2.5 и дори над 3.5 гола в мача, тъй като е доста вероятно да видим много попадения на “Стамфорд Бридж”.