Bet365 предлага много опции на мачовете за Купата на Беларус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
.

Днес ще се изиграят първите два полуфинала в турнира за Купата на Беларус. Букмейкърът Bet365 предлага мачовете с атрактивни коефициенти и множество опции за залагане, като това са едни от малкото футболни събития през тази седмица. 

В бет365 букмейкър забелязваме, че БАТЕ Борисов е лек фаворит за успеха срещу Славия Мозир в първия 1/2-финален мач между двата тима като срещата е в сряда от 17:30 ч. Коефицинтът за успех на гостите е 2.20, докато ставката за домакините е 3.20.  За двубоя се предлагат общо 77 опции, като те включват залози на голове, азиатски линии, за полувреме и дори за играчи, тъй като са налични пазари за голмайстори.

БАТЕ Борисов ще се стреми да вземе реванш от този съперник за шампионатното поражение с 1:2 във втория кръг на Премиер лигата. БАТЕ отстъпи на своя опонент в края на месец март и сега се надява да постигне по-добър резултат в Мозир. Грандът от Борисов се класира за 1/2-финалите в турнира за Купата, след като елиминира Динамо Минск с общ резултат 5;3. Съставът на Слвия пък отстрани Дняпро с две безпроблемни победи с по 3:0. Домакините са в добра форма като спечелиха последните си два мача и то срещу най-силните два отбора в Беларус. След успеха над БАТЕ във втория кръг, Славия надигра и шампиона Динамо Брест с 2:1 като гост преди няколко дни.

Именно отборът на Динамо Брест ще излезе за втория полуфинален двубой днес от 19:30 ч. Шампионите посрещат Шахтьор Солигорск като са фаворити в мача с 2.25 коефициент за краен успех. Динамо обаче се представя колебливо от старта на сезона. Тимът взе само 4 точки в първите 3 кръга в първенството. На 1/4-финалите в турнира за Купата Динамо Брест елиминира Ислоч след 0:0 общ резултат в двата мача и изпълнения на дузпи.

Тимът на Шахтьор Солигорск пък отстрани състава на Торпедо БелАЗ с общ резултат 3:0. Гостите имат само 2 поражения в 6 официални мача през 2020 година като са запазили 4 сухи мрежи и ще се стремят да не загубят в Брест. Една от тези загуби обаче бе срещу Динамо Брест. Шахтьор Солигорск отстъпи с 0:2 в началото на месец март в мач за Суперкупата на Беларус. Шахтьор няма успех в последните си 3 мача срещу този съперник. В общо 58 двубоя между двата отбора, гостите имат предимство с 28 победи при 14 равенства и 16 успеха за Динамо. Що се отнася до мачовете в Брест, домакините имат 11 победи при 8 равенства и 9 победи за Шахтьор.

На тези двубои от Купата на Беларус в британския букмейкър може да се залага с bet365 начален бонус като е възможно да се възползвате от промоцията след регистрация.