Bet365 вярва, че Астън Вила ще завърши в топ 7
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Виланите" правят незабравим сезон

Тази вечер Астън Вила ще изиграе може би най-важният си двубой от доста време насам. Тимът воден от Унай Емери ще играе срещу Брайтън в мач, от който зависи участието на тима в Лигата на Конференциите през следващия сезон.

Емери тотално промени облика на Астън Вила. От тима, който се бореше да не изпадне от Висшата лига, той направи претендент за евротурнирите. В момента “виланите” заемат 7-ата позиция и имат актив от 58 точки – една повече от Тотнъм.Това означава, че при победа над Брайтън, Астън Вила ще завърши в седмицата и ще изпълни голямата си цел. Ако това обаче не се случи “виланите” ще трябва да се надяват борещия се за оцеляване Лийдс да спъне Тотнъм.

За Брайтън срещата ще бъде бе особено значение. Подобно на Астън Вила, никой не очакваше, че “чайките” ще са в топ 6, но Роберто де Дзерби и Греъм Потър преди това сътвориха чудото. Брайтън е един от клубовете, който се управлява най-добре във Висшата лига. “Чайките” развиват обещаващи таланти, които впоследствие продават на по-големите отбори. Въпреки постоянната раздяла с футболисти обаче те успяха да се класират за Лига Европа през следващия сезон.

В сайта на bet365, коефициентите сочат, че Вила ще победи Брайтън. Ставката за успех на “виланите” е 2.05, а тази за победа на Брайтън е 3.40. Коефициента мачът да завърши наравно е 3.80.