Betano накланя везните към Ботев в дербито срещу Локо Пловдив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Канарчетата" се намират в по-добра форма и се справят отлично от началото на сезона

Днес в 17:30 часа започва голямото дерби на Пловдив между местните Ботев и Локомотив.

През този сезон Ботев се представя по-добре от двата пловдивски тима, като “канарчетата” показват доста стойностен футбол и неслучайно се намират в топ 3. Завършване сред най-добрите три отбора е и основната цел пред тима до края на сезона.

“Жълто-черните” се намират в добра серия от две победи и едно реми на сметката си, докато “смърфовете” се представят на приливи и отливи през настоящата кампания. След слабия старт на сезона, отборът постепенно понатрупа точки и успя да се изкачи до средата на таблицата, но играта им още е далеч от познатото ниво в последните няколко години. В миналия кръг “черно-белите” сложиха край на негативната си серия от 4 поредни мача без победа, като се наложиха с 1:0 над Царско село.

Добрата форма на Ботев Пловдив не само сега, но и от началото на сезона дава основание на онлайн букмейкъра Betano да даде предимство на “канарчетата” за победа с коефициент от 2.21. Успех за Локо Пловдив пък е оценен на 3.71. Равенството пък също е доста вероятно със ставка от 3.59.