Зингаревич: Щастливите мигове за Ботев Пд тепърва предстоят
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще продължим да работим и за това Ботев да върне имиджа си на уважавана обществена институция, с която всички привърженици да се гордеят", каза той.

Президентът на Ботев Пловдив – Антон Зингаревич, се обърна със специален призив към “жълто-черната” общественост по случай светлите Коледни и Новогодишни празници.

Бизнесменът използва клубната телевизия на “канарчетата”, за да отправи своите пожелания, а наред с това говори и за целите пред отбора занапред.

“Уважаеми ботевисти, скъпи приятели,

В навечерието на светлите Коледни и Новогодишни празници се обръщам към вас с пожелания за много здраве, щастие, семеен уют и щастливи споделени мигове с любимия ни Ботев. Нека през следващата 2024 година бъдем още по-силни, по-сплотени и вярващи в доброто бъдеще на Ботев Пловдив. От името на цялото ръководство на клуба ви гарантирам, че усилията, които полагаме, за да върнем Ботев на мястото, което му приляга, ще бъдат удвоени и аз вярвам, че радостните и щастливи мигове за “жълто-черните” тепърва предстоят. Ще направим нужното да продължим изграждането на всички професионални направления в клуба, като усилим позициите си там, където все още имаме слабости.

През последните няколко месеца Ботев започна създаването на екип и структура, които ще му позволят съвсем скоро да се намеси в битката за върха в българския футбол, както и представя достойно Пловдив в европейски клубни турнири.

Не на последно място ще продължим да работим и за това Ботев да върне имиджа си на уважавана обществена институция, с която всички привърженици да се гордеят.

Приемете искрената ми благодарност за безрезервната подкрепа и обич, с която подпомагате непрестанно нашите усилия в подетата мисия.

Весели празници! И само Ботев! Благодаря ви!”, заяви Зингаревич пред клубната телевизия на “канарчетата”.