Уест Хем иска да привлече нападател на Арсенал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Чуковете" ще се борят за подписа на Еди Нкетия

Уест Хем обмисля привличането на Еди Нетия, тъй като Арсенал е готов да продаде футболиста, пише медията Football Insider. “Артилеристите” може да се разделят с нападателя, ако успеят да получат прилични средства и да намерят негов заместник.

Арсенал е доволен от приноса на Еди Нкетия, но спекулациите за неговото бъдеще се разпространиха през последните няколко седмици. Твърди се, че “топчиите” са склонни да подпишат с топ нападател, който може да ги изведе до титлата във Висшата лига. Следователно бъдещето на Нкетия е под въпрос и Арсенал може да продаде футболиста на добра цена. Еди Нкетия е оценен на 50 млн. паунда, а не е сред титулярите в състава на Микел Артета.

Името на Нкетия, което се появява в краткия списък на Уест Хем с трансферни цели, не трябва да е изненада, като се има предвид, че Дейвид Мойс търси нападател от лятото. Те все още трябва да заменят напусналия Джанлука Скамака и имат притеснения относно формата на Михаил Антонио след леката му контузия на коляното.

Уест Хем остава свързан със Серу Гираси, но надали ще се пребори за голаджията на Щутгарт предвид големия интерес към него. Следователно привличането на Нкетия изглежда доста по-реалистичен вариант, а и може да се окаже добър ход за Дейвид Мойс.