Реал Мадрид насочи поглед към Тео Ернандес
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" може да привлече защитника на Милан, ако не успее да се подсили с Алфонсо Дейвис

Според информация на италианското издание Calciomercato, френският национал Тео Ернандес е обект на интерес от страна на Реал Мадрид. От “Бернабеу” искат да подпишат с Алфонсо Дейвис от Байерн Мюнхен, за да подсилят левия си бек. “Лос бланкос” определиха френския национал като алтернатива на Дейвис.

Тео Ернандес се утвърди като един от най-добрите крайни защитници в света, откакто се присъедини към Милан от Реал Мадрид. 26-годишният играч се провали в Реал Мадрид, след като пристигна от Атлетико Мадрид през 2017 г. Престоят му на “Сантяго Бернабеу” продължи само две години, като росонерите го взеха през юли 2019 г.

Френският брантел постигна големи успехи на Сан Сиро, като се затвърд и в своя национален отбор. Ернандес е играл 23 пъти досега за Франция, като пазарната му стойност нарастна до 55 милиона евро. Междувременно той има 187 мача за Милан, записвайки 26 гола и 30 асистенции.

Прогресът на Тео Ернандес в тима на Стефано Пиоли не остана незабелязан, като привлече вниманието на няколко клуба от висок ранг в Европа. Големите отбори от Висшата лига искат да го привлекат. Но бившият му клуб, Реал Мадрид, може скоро да се включи в надпреварата за осигуряване на услугите му следващото лято, така че предстои да видим къде Ернандес ще продължи кариерата си.