Betano накланя везните към Левски в двубоя с ЦСКА 1948
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сините са без победа в три поредни мача, изпитват сериозни проблеми в офанзивен план

Петият в класирането Левски посреща третия ЦСКА 1948 в може би най-интригуващата среща от 16-ия кръг на Първа лига.

Сините са в серия от три мача без победа, след като загуби от Славия, а след това не успя да надделее както при визитата на Септември, така и при домакинството на Локомотив (Пловдив).

Освен това напоследък съставът на Станимир Стоилов демонстрира сериозна немощ в офанзивен план, като показателно е, че в нито един от последните 5 мача той не съумя да реализира повече от 1 гол.

Притесненията в домакинския лагер остават, тъй като днес Сините ще бъдат без травмираните Билал Бари и Ивелин Попов.

Добрата новина за привържениците на Левски е свързана с възстановяването на Хосе Кордоба и Илиян Стефанов.

Тази вечер на стадион “Георги Аспарухов” акостира солидно представящият се ЦСКА 1948, който пристига със самочувствието от победата над днешния си опонент в първия кръг на шампионата.

Наставникът на гостите Любо Пенев няма сериозни кадрови проблеми и ще може да сглоби оптимален вариант на своята единайсеторка.

Букмейкърът Betano.bg обаче пренебрегва колебанията в играта на Левски и го фаворизира – коефициентът за домакинска победа е 2.01 срещу сериозната ставка от 4.36 за успех на ЦСКА 1948.

Шансовете за равенство са оценени с 3.66.

Двубоят на Герена приковава вниманието на множество привърженици на футболната игра и закономерно е част от списъка с мачовете днес, които може да наблюдавате по телевизията.