Betano не възлага големи надежди на Левски при визитата на Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сините нямат победа над шампионите в последните си 19 мача за първенство

Шампионът Лудогорец посреща носителя на купата на България Левски в последния двубой в efbet Лига за календарната 2022 година.

Срещата е от шести кръг на шампионата и според програмата трябваше да се състои през август, но беше отложена поради участието и на двата отбора в европейските клубни турнири.

Любопитно е, че само след три дни двата отбора отново ще излязат един срещу друг – в дуел от осминафиналите в турнира за Купата на България.

Орлите заемата втора позиция във временното класиране с 42 точки, но победа днес ще ги направи зимен първенец, тъй като лидерът в подреждането ЦСКА София има в актива си 44. Левски е шести с 29,три по-малко от петия Славия.

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа няма сериозни кадрови проблеми и ще може да сглоби оптимален вариант на своята единайсеторка. Националът Иван Йорданов, който получи травма по време на срещата за Купата на България срещу Розова долина, най-вероятно няма да се появи в игра.

Левски излиза без трайно контузения Билал Бари, а извън сметките остава и вратарят Николай Михайлов.  В състава на Станимир Стоилов обаче вече е Илиян Стефанов, който дълго време лекуваше травма в глезена.

Разградчани са в серия от 19 мача без загуба от Левски в мачове за първенство. Последният успех на Сините датира отпреди повече от шест години.

Според букмейкъра Betano,bg  Лудогорец е фаворит за трите точки и днес. Коефициентът за домакинска победа е 1.70, докато шансовете за успех на гостите са оценени с 5.89.Ставката за равенство е 4.13.

Срещата на “Хювефарма Арена”, която е част от програмата с всички мачове по телевизията, които ще можем да наблюдаваме днес, започва в 15:00 часа и ще бъде ръководен от съдията Станислав Тодоров.