Betano няма съмнения в победата на Ливърпул
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Изкушаващи коефициенти за голове, реализирани от Мохамед Салах или Дарвин Нуньеш

В днешния ранен следобед един от големите фаворити за шампионската титла в английската Висша лига – Ливърпул, гостува на Фулъм в двубой от 1-ия кръг на стартиралото снощи първенство.

Червените акостират в Лондон с единствена мисъл за победа, още повече, че само преди седмица напомпаха още повече своето самочувствие, надделявайки с 3:1 над Манчестър Сити в дуела за трофея “Къмюнити Шийлдс”.

Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп не може да разчита на няколко играчи, сред които Диого Жота, Ибрахима Конате, Костас Цимикас и Алекс Окслейд-Чембърлейн, но въпреки това букмейкърите нямат никакви колебания за изхода на срещата с Фулъм

Betano.bg, например, предлага коефициент 1.27 за победа на Ливърпул, докато сензационен успех за столичани е оценен с “космическата” ставка 10.50. Равенството също е с внушителен коефициент – 6.00.

Популярният букмейкър предлага изключителни атрактивни ставки за гол в Betano app за мобилни устройства, реализиран по всяко време от двете бижута в атаката на Червените – Мохамед Салах и новото попълнение Дарвин Нуньеш. Тяхното попадение е възнаградено с коефициент 5.40.

Статистиците пък припомниха, че Котиджърс не са побеждавали шесткратния европейски клубен първенец Ливърпул на собствен терен близо 11 години.

За последен път Фулъм триумфира в Лондон в сблъсък с Ливърпул през декември 2011 година…

Началото на мача е от 14.30 часа по телевизията днес и се очаква с голям интерес.