Betano очаква равностоен дуел между Локо Пловдив и Черно море
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Черно-белите не са губили от този съперник в последните 5 преки двубоя, но пък вкарват изключително трудно през този сезон

В един от най-интригуващите мачове от 11-ия кръг на Първа лига Локомотив (Пловдив) посреща един от удобните си съперници в последните сезони – Черно море.

Моряците на Илиан Илиев си изградиха реноме на един от най-коравите тимове в елитния ни ешелон, но пък статистиката сочи, че са без победа в последните си пет срещи с Черно-белите – три равенства и две загуби.

Нещо повече, Черно море отстъпи на Локомотив с 0:1 и в контролна среща, играна през лятото.

Залогът в днешната среща е особено висок. Двата тима са съседи във временното класиране на Първа лига, при това с равен точков актив – по 19. Това пък означава, че победа би “залепила” един от двата тима за лидера в подреждането ЦСКА 1948.

Специалистите очакват изключително оспорван дуел в Пловдив. Букмейкърът Betano не дава отчеливо предимство на някой от съперниците – коефициентът в Betano mobile app за победа на домакините е 2.73, докато шансовете за успех на гостите от Варна са оценени с 3.07. Ставката за равенство е 3.24 .

Типстърите на 7 Спорт също очакват равностойна среща, като съветват да не се пренебрегва опцията “Х2”, прогнозирайки че Черно море ще успее да спечели поне точка при визитата в Града под тепетата.

Освен това те очакват печелившо да се окаже предложението “гол/гол”. С други думи казано, прогнозата им е за голове в двете врати.

Не бива да се пренебрегва и фактът, че Локомотив има най-слабото нападение измежду отборите до 12-а позиция в класирането – хората на Александър Томаш са реализирали едва 8 гола в 9 мача.

Двубоят на “Лаута” предизвиква солиден интерес и логично е част от днешната програма с мачове по телевизията.