Betano стана спонсор на Лига Европа и Лига на конференциите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Букмейкърската компания стана официален спонсор на двата турнира.

УЕФА сподели че Kaizen Gaming – един от най-големите GameTech брандове в света, както и нейната компания Betano за официални спонсори на европейските клубни турнири Лига Европа и Лига на конференциите. Това стана моментално като спонсор на изброените турнири ще бъде показвана марката Stoiximan – брандът, с който Kaizen Gaming работи във въпросните 2 страни – Гърция и Кипър.

Новите спонсорски договори бяха подписани преди тегленето на жребия за Шампионската лига, като до тези договори се стигна след успешното сътрудничество между Betano и УЕФА като тогава букмейкърската компания беше бетинг партньор на Европейското първенство в Германия.

Ги-Лоран Епщайн, който е търговски директор във футболната централа сподели следното:

Много сме щастливи да направим публично нашето партньорство с Kaizen Gaming и неговия бранд Betano за следващите 3 години в турнирите на УЕФА Лига Европа и Лига на конференциите. След като се представиха отлично по време на партньорството ни по време на Евро 2024, сме сигурни че същото ще се случи и в европейските клубни турнири като привържениците ще бъдат изключително развълнувани.

Арис Димаракис, заместник изпълнителен директор на букмейкърския бранд:

По време на Европейското в Германия постигнахме изключително високо ниво на партньорство с УЕФА, което благоприятства за страхотното изживяване от милионите привърженици в целия свят.

Поради тази причина, Betano стана спонсор на Лига Европа и Лига на конференциите. От нашия бранд продължаваме да се развиваме и да предоставяме най-доброто изживяване на милионите фенове и това е логична стъпка за нашата компания да подкрепим едни от най-престижните футболни турнири.

Новата групова фаза на Лига Европа с 36 тима започва на 25 септември, докато Лига на конференциите, която ще има същата бройка отбори, стартира на 3 октомври.