Bethub стана спонсор на отбор от Първа лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Най-новият букмейкър в България ще си партнира с ФК Крумовград

Един от силно представилите се отбори през миналия сезон в Първа лига – ФК Крумовград, обяви нов спонсор. “Синьо-жълтите” ще си партнират с BETHUB – един от новите букмейкъри в България. Логото на новия сайт за онлайн спортни залози и казино игри ще бъде позиционирано на екипите на Крумовград за новата кампания, която стартира днес.

Още тази вечер футболистите на Крумовград ще излязат с новите екипи в мача срещу столичния тим на Славия. От Bethub и Крумовград изразиха задоволството си от сключения договор за партньорство.

“Добрите резултати на нашия клуб през изминалия сезон са предпоставка за интерес към клуба. Радваме се, че в лицето на BETHUB.bg намираме партньор, с който да постигнем взаимни успехи. Началото винаги е трудно и затова подаваме ръка на компанията в първите й стъпки на българския пазар”, заяви изпълнителният директор на клуба – Асен Караславов.

Bethub.bg стартира своя сайт за онлайн залагания тази година и вече успя да пробие на българския пазар, но тепърва ще изгражда още по-успешна репутация. Букмейкърът се надява с партньорството с Крумовград да популяризира още повече своя сайт.

Управителят на BETHUB – Кирил Налджиев, коментира новото партньорство с Крумовград:

“През миналия сезон като новак Крумовград постигна впечатляващи резултати. Ние сме нов хазартен оператор, тепърва прохождаме, поради което смятам, че нашият бранд да се асоциира именно с клуб като Крумовград, е изключително подходящо за нас. Надяваме се чрез сътрудничеството си с тях да постигнем големи успехи, подобно на тях миналата година.”