Betway дава сериозно предимство на Ливърпул срещу Саутхемптън
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Коефициентите в Бетуей са в полза на "червените"

Тази вечер от 21:45 ч. на стадион “Сейнт Мери” ще се срещнат Саутхемптън и Ливърпул. Двубоят е от 37-ия кръг на Висшата лига и е от много по-голямо значение за гостите, които все още имат шансове за титлата.

Саутхемптън няма за какво да играе и ще финишира над чертата, като няма шансове за топ 10. “Светците” са 15-и в класирането в момента с актив от 40 точки – на четири зад 14-ия Астън Вила. Саутхемптън все пак ще се стреми да зарадва феновете си в последното домакинство за сезона. Наскоро тимът загуби с 0:3 при визитата на Брентфорд и с 1:2 у дома срещу Кристъл Палас. “Светците” допуснаха три поражения в последните си четири срещи, така че не са в добра форма.

Ливърпул се бори за титлата и преди този двубой изостава с четири точки от Ман Сити, който е с мач повече. Надеждите за титла на “червените” минават през успех на “Сейнт Мери”. Гостите ще бъдат без някои ключови играчи в тази среща – Ван Дайк, Фабиньо и Мо Салах са контузени. Ливърпул влиза в двубоя като носител на ФА Къп, след като надви Челси на дузпи в спора за трофея в събота. Ще успее ли тимът на Юрген Клоп да се справи със Саутхемптън за втори пореден успех в Премиър Лийг?

Очевидно букмейкърите мислят, че Ливърпул ще спечели. Betway БГ дава нисък коефициент за победа на мърсисайдци на “Сейнт Мери”. Ливърпул е в серия от два поредни успеха над Саутхемптън с голова разлика 6-0, така че най-логичното е тимът на Клоп да си тръгне с трите точки от визитата си в Южна Англия.