Betway очаква здрава битка в Стара Загора
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
При победа и подхлъзване на ЦСКА 1948, Берое ще си осигури 7-ото място и бараж за Лигата на конференциите

Берое посреща Локомотив (Пловдив) тази вечер в Стара Загора в двубой от плейофите на Първа лига, в който старозагорци биха могли да си гарантират седмото място в крайното класиране.

Както е известно, 7-ата позиция е особено примамлива, тъй като осигурява право на участие в бараж за участие в Лигата на конференциите през следващия сезон.

Разбира се, за да има парти в Стара Загора, освен победа срещу Локомотив (Пловдив) ще е необоходимо ЦСКА 1948 да не спечели днешния си двубой с Арда.

Предводителят на заралии Петър Хубчев за пореден път ще трябва да разрешава сериозни кадрови проблеми. Той няма да може да използва услугите на наказания Абубакар Тунгара и контузения Килиан Лебон.

Все още не е ясно дали на разположение ще бъдат Серкан Юсеин и Давиде Мариани. Двамата също имат здравословни проблеми, но е възможно да получат игрово време.

Гостите също няма да са в оптимален състав. Александър Томаш ще сглобява стартовите си 11 без капитана Димитър Илиев, който изтърпява наказание за натрупани жълти картони.

Очаква се на негово място като партньор в атаката на Преслав Боруков да се появи Ивайло Димитров. Аут е и контузеният Емил Янчев.

По всяка вероятност на вратата пък ще застане Илко Пиргов, тъй като Лукас Рейдър не се представи убедително в предишния кръг.

Букмейкърът betway.bg очаква оспорвана среща, но все пак дава минимално предимство на домакините. Коефициентът за победа на Берое е 2.25, докато шансовете за успех на Локомотив са оценени с 3.00. Ставката за равенство е 3.10.

Интригуващият двубой започва в 20.00 часа и е част от мачовете от efbet лига по тв днес.