Betway определи фаворита си за контролата Хърватия – България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Днес от 17:00ч. националите ни ще мерят сили със световния вицешампион

В 17:00ч. днес България се изправя срещу световния вицешампион Хърватия във втората си контрола в Катар. “Шахматистите” са в отлична фотма и имат серия от 10 поредни мача без загуба. За последно те завършиха 1:1 със Словения в друг мач от приятелския турнир в страната домакин на Мондиал 2022. България пък няма победа вече 19 поредни мача като гост. В това число влиза и поражението с 1:2 от Катар преди няколко дни.

Очаква се Ясен Петров да направи доста промени по състава, като Николай Михайлов ще седне на пейката, а шанс за изява да получи някой от младите вратари Светослав Вуцов или Иван Дюлгеров. В халфовата линия може да се появи Ивайло Чочев.

“Хърватия има достатъчно качествени играчи и за два отбора. Те едва ли ще подценят мача, а при нас това няма как да се случи, защото все пак играем със световния вицешампион. България и Хърватия са близки страни и мога да кажа, че като зрител пред телевизора винаги съм се радвал на техните успехи”, заяви на вчераашната пресконференция Ясен Петров.

Онлайн букмейкърът Betway логично определя Хърватия за фаворит в мача с коефициент от 1.25, а победа за нашите футболисти получава доста висока ставка от 12.00. Равенството ще умножи залозите 5.25 пъти.