Betway предвижда успех на Левски срещу Локомотив Сф на “Герена”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двубоят между "сините" и столичните "железничари" е днес от 17:30 часа!

Тимът на Левски посреща Локомотив София в един от най-любопитните мачове от 24-ия кръг на родната efbet Лига.

Срещата на стадион “Георги Аспарухов” е днес от 17:30 часа и ще може да я проследите на живо тук.

[anwpfl-match match_id=”268000″ club_last=”” club_next=”” layout=”slim” sections=”” show_header=”1″]

И за двата тима евентуален успех в днешния двубой би бил много важен. Възпитаниците на Станимир Стоилов продължават с доброто си представяне и ще търсят утвърждаване в Топ 6, като “сините” дори вече гледат към третото място в първенството, поради което те ще опитат да триумфират с трите точки днес.

Столичните “железничари” пък продължават да се борят за своето оцеляване в елита и със сигурност ще опитат да объркат плановете на домакините от Левски.

В последния кръг “сините” отстъпиха с 1:2 на Лудогорец на “Хювефарма Арена” в Разград, но показаха добра игра срещу шампиона и до голяма степен късметът лиши тима от нещо повече в мача.

Локомотив София пък постигна много ценна победа с минималното 1:0 над Ботев Враца и по този начин прекъсна серията си от 4 срещи без победа.

Тимът на Левски ще бъде без полузащитника Андриан Краев, който е наказан, а участието на Николай Михайлов и Ноа Сонко Сундберг е под сериозен въпрос.

Старши треньорът на гостите Иван Колев няма да може да разчита за двубоя на защитниците Пламен Крачунов и Йоргос Кацикас, които трябва да изтърпят наказания.

Предизвикалият фурор с появата си на българския пазар –Betway-bg, сочи Левски като изявен фаворит на “Герена” с коефициент от 1.50 срещу 5.75 за Локомотив София. Равенството пък е със ставка от 3.80.

Типстърите на 7 спорт са на мнение, че “сините” ще бъдат крайните победители, както и че ще спечелят с един гол разлика.

Ето и вероятни състави на двата отбора: 

Левски: Андреев, Галчев, Сундберг, Кордоба, Цунами, Миланов, Кръстев, Марин Петков, Стефанов, Уелтон, Бари

Старши треньор: Станимир Стоилов

Локомотив София: Любенов, Орачев, Малембана, Семерджиев, Рапосо, Милошев, Кацаров, Пинсон, Славчев, Октавио, Ил. Димитров

Старши треньор: Иван Колев