Безмилостен Костадинов с нови отровни стрели срещу Колев

Прочетена:1549
Безмилостен Костадинов с нови отровни стрели срещу Колев 1
0 0

Левски продължава да се свлича към дъното на Първа лига, а дори извън терена напрежението става по-нагнетено.

След серия обвинения в последните дни една от най-влиятелните фигури в Сектор Г – Любомир Костадинов, разкритикува остро изпълнителният директор Павел Колев за неоправдано високата цена, платена по време на подготвителния лагер на Сините в Турция.

В жлъчната си критика Младежа, както е популярен Костадинов сред феновете на клуба, не пропуска да жегне и друга силна фигура на Герена в момента – Константин Папазов.

7 Спорт представя написаното от Костадинов в социалните мрежи без редакторска намеса:

Тази седмица г-н Мразя Истината Колев щял да се престраши и да отговори на въпросите.
Искам да ви подготвя за това какво да очаквате от предстоящата напудрена трагикомедия. Да видим например хотела в Турция.
Там Черно Море е платил 39 евро на човек на ден в същия хотел и по същото време. Левски е платил 85 евро на човек на ден.
Г-н Мразя Истината Колев няма да скрие тази цена. Ще каже, че Левски е платил двойно, но е тренирал на най-близкия и ексклузивен терен. Може да добави нещо от типа, че са се хранили в отделен ресторант. Ще каже, че са имали гид. Ще каже и че са им организирали специални мачове. Ще се чуди какви екстри да измисли, за да оправдае тази цена. Заради това се бави с отговорите. Това са неговите приоритети. Защото става дума за услуги, които струват около 2-3 хиляди евро, но не и толкова колкото са платили.
Нека и уважаемите журналисти да проверят с кои отбори е играл Левски както и Черно Море.
Г-н Мразя Истината Колев е посъветван от близкия си приятел и крадец Плебея, който има опит с натъманения отчет за юбилея, в който замаза откраднатите пари на левскарите. Схемата е една и съща.
Подготвям ви, за да се забавлявате още повече с този палячо.

Сподели