Добави коментар
От централата пожелаха успех, но и се заканиха да бъдат строги при неспазане на противоепидемиологичните мерки

В навечерието на старта на пролетния полусезон в професионалния ни футбол, Българският футболен съюз излезе с обръщение към клубовете, в което им пожела успех и в същото време предупреди, че следи изкъсо спазването на мерките, насочени против разпространението на коронавируса.

Ето и цялото изявление на футболната централа:

Ръководството на Българския футболен съюз пожелава успех и късмет през предстоящия пролетен полусезон на клубовете както от професионалния, така и от аматьорския футбол.

Убедени сме, че въпреки огромните проблеми, свързани с пандемията от COVID-19, участниците във футболния процес ще направят всичко възможно, за да наблюдаваме атрактивни сблъсъци, подчинени на принципите на феърплея, толерантността и взаимното уважение. Искрено вярваме, че спортният живот скоро ще се завърне към нормалността, но и дотогава с общи усилия ще съумеем да предоставим на запалянковците зрелището, което обичат и за което копнеят.

БФС държи да подчертае, че ще следи изключително стриктно спазването на мерките и препоръките на държавните власти за провеждане на спортни мероприятия в условията на COVID-19 и призовава всички клубове за максимално отговорно отношение в трудната за всички ни ситуация.

Още веднъж пожелаваме успех и много поводи за радост на клубовете ни през пролетния сезон.

Добави коментар
Гласувай: