google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Творбата получи ласкави оценки от редица специалисти

“Непобеденият” – биографичната книга за легендарният боксьор Роки Марчиано вече е налична и на родния пазар. Неин автор е Майк Стантън.

Биографичната книга за легендата Роки Марчиано вече е в България 1

“В “Непобеденият“ Майк Стантън се стреми да върне за новото поколение една легенда към живот,” коментира Джон Пауърс от “Бостън Глоуб“.

“Предоставя ни увлекателен разказ, плод на прецизно проучване, посветен на единствения шампион в тежка категория, който приключва кариерата си в този свиреп спорт със съвършена професионална статистика: 49-0, с 43 нокаута, 26 от тях – в първите три рунда…

“Задълбочено и старателно авторът пресъздава пътя на Марчиано из тази изпълнена с насилие и корупция професия с прям стил, без задръжки.”

“Една от най-добрите спортни книги, която съм чел от години,” допълва Джонатан Айг, автор на „Али: Животът“.

“Неустоима история, красиво написана и с впечатляващо внимание към детайлите. Подобно на Роки Марчиано, и тази книга удря здраво, и човек не може лесно да я пусне.”

“Най-добрата биография на Марчиано… Стантън е проверил всеки източник и ни предлага богати детайли – а също и съвсем нови открития – за кариерата на Марчиано… Увлекателно и смело.“, споделя Пол Бестън от „Нешънъл Ревю“.