Бивш играч на Левски: Фенове ме заплашваха с убийство, ако не напусна клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бившият играч на Левски Симон Сандберг, направи скандални разкрития за предстоя си в клуба. Бранителят сподели пред шведска медия, че е бил заплашван с убийство, ако не си тръгне от клуба. Сандберг имаше тежък период в България като бе измъчван от контузии, а в момента се радва на силни изяви в Хамарби и достигна до националния отбор на Швеция.

“Чувствам се отлично в Хамарби, след като дойдох в клуба след тежък период в Левски. Имах проблеми в коляното, а феновете мислиха, че лъжа за контузията. Дори се стигна дотам, че ултраси на отбора дойдоха в дома ми и ме заплашиха с убийство, ако не напусна България.”

Сандберг сподели, че една вечер в къщата му са дошли трима привърженици на “сините”, които са били на около 40-годишна възраст с татуировки. Около минута са му говорили на английски и са го принуждавали да напусне отбора, тъй като в противен случай ще се върнат отново и ще го убият, след като имат адреса му.

“Това, което направиха феновете, не беше праилно. Аз бях дошъл в Левски, за да играя футбол. Никога не съм създавал проблеми на клуба и правех всичко както трябва. Подобни неща не бива да се случват”, споделя още Симон Сандберг.