Бивш играч на Левски: Това е голям клуб с фантастични фенове
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Левски е опасен отбор - ПАОК трябва да ги уважава", смята Жерсон Кабрал

Бившият футболист на Левски – Жерсон Кабрал, бе потърсен от медиите в Гърция за коментар за предстоящия сблъсък от втория предварителен кръг между „сините” и ПАОК. Нидерландецът в момента играе за отбора на Йоникос и се изказа много ласкаво за българския клуб.

„Левски е голям клуб с фантастични фенове. Следя отбора, върна се на правилния път, печелейки Купата на България. Философията на клуба е да атакува постоянно, но в Европа трябва играеш умно, обено срещу отбори като ПАОК. Ако им позволиш, ще те убият. Гръцкият отбор има предимство преди двубоите, но трябва да уважава Левски”, заяви Кабрал за изданието metrosport.gr.

„Левски се промени, откакто аз бях в клуба. Познавам Николай Михайлов. Той е много добър вратар, има опит и е лидер. Също така много добър играч е Георги Миланов, но не го познавам лично. Левски е опасен отбор. Познавам атмосферата на „Тумба” от Гари Родригес, но запалянковците на Левски също са способни да създадат гореща атмосфера. Не мога да опрделя коя е по-темпераментна публика”, каза още бившият играч на “сините”.