Бивш играч на Лудогорец с коментар за земетресенията в Турция
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Семейството на Густаво Кампаняро е трябвало да потърси подслон, а самият играч е имал мач и не е бил в Кайсери, където се е усетил сериозно трусът.

Бившият футболист на Лудогорец – Густаво Кампаняро, който игра за “орлите” между 2016-та и 2019-та година, направи разкрития относно ужасяващите земетресения, които споходиха Турция в днешния ден.

„Имаше земетресение от 7,4 в Южна Турция – в Кайсери, където живеем. Аз съм в друг град, който не беше засегнат, защото днес имаше мач. Семейството ми е добре. Потърсили са подслон при друг приятел, защото сградата, в която живеем, макар и нова, има пукнатини по стените”, бяха думите на халфа.

“Други градове също бяха засегнати, оставяйки убити и ранени. Оценяваме съобщенията и молим за молитви за най-засегнатите“, написа Кампаняро на своя официален профил в „Instagram“.

„Върнах се от пътуването си и съм със семейството си. Другите семейства също са тук в клуба, всички са много притеснени, но са добре. Вярвам, че всичко скоро ще отмине”, допълни малко по-късно футболистът.