Бивш играч на Ман Сити намери прилики между Интер и Тотнъм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Този отбор на “нерадзурите” се стреми да играе по подобие на Тотнъм от последните няколко години", смята Джолиън Лескът.

Преминалият през Уулвърхемптън, Евертън, Манчестър Сити, Уест Бромич, Астън Вила и Съндърланд – Джолиън Лескът, даде мнението си преди финала в Шампионската лига между “гражданите” и Интер, който е довечера.

“Вярвам, че Манчестър Сити ще владее топката в повечето време, ще диктува темпото и ще създава положения по начина, по който сме виждали вече”, коментира Лескът в интервю за “Мирър”.

“В същото време Интер ще бъде компактен, тъй като ще се стреми да удари на контраатака. Италианците трябва да са супер ефективни в това”, продължи той.

“Този отбор на “нерадзурите” се стреми да играе по подобие на Тотнъм от последните няколко години, което ме кара да се съмнявам в шансовете им. Но все пак “шпорите” успяха да създадат проблеми на Манчестър Сити”, анализира бившият английски национал.

“По-рано през седмицата се видях с Един Джеко и говорихме за предстоящия финал. Той беше развълнуван и ми сподели, че след напускането си на Манчестър Сити винаги е искал да може да се изправи срещу отбора в Шампионската лига”, каза още Лескът.