google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Интер винаги е фаворит, но тази година има по-голяма конкуренция", заяви Кристиан Панучи

Бившият защитник на Интер, Рома и Милан – Кристиан Панучи, направи коментар относно битката за титлата в Серия А през сезон 2024/25. Според Панучи, конкуренцията в Калчото тази кампания ще е по-сериозна, а Интер остава фаворит за титлата.

“Как гледам Серия А? На дивана с бира”, направи ироничен коментар бившият италиански национал, който говори пред медията LaPresse в кулоарите на падел турнир на спортния фестивал в Тренто.

„Интер си остава фаворит за Скудетото, но тази година има по-голяма конкуренция с останалите, защото Юве намали разликата, Милан винаги е в битката, а Наполи започна много силно с Антонио Конте “, заяви Панучи.

Говорейки за Милан, той добави: „Достатъчно конкурентен ли е Милан технически, за да спечели шампионата? Абсолютно да, в Италия те са конкурентни и определено могат да играят роля в битката за титлата.”

По време на октомврийската пауза за мачове на националните отбори, тимът на Интер е 2-ри в класирането на Серия А, като изостава с 2 точки от временния лидер Наполи. Ювентус следва “нерадзурите” и е само на пункт зад тях на трета позиция в таблицата.