google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бившият административен директор на ЦСКА София Милко Георгиев засипа с гневни хули ръководните кадри на ЦСКА 1948 след снощния дуел между двата тима.

7 Спорт ви предлага написаното от Георгиев без редакторска намеса:

„Е, и това мина… Вчера играха два отбора!!! ЦСКА и сдружението…

Още преди 4 г, когато настана време разделно мъжете трябваше да се разделят като мъже! Едните поеха по пътя си и изтърпяха всички негативи по свой адрес – от свои и чужди! Другите станаха членове (ударението не е в края!) на сдружение! Когато мъжете се разделят би трябвало да го правят по мъжки, нали! Е, явно едните останаха мъже, а другите просто ЧЛЕНОВЕ! Същите ЧЛЕНОВЕ решиха че ще стават ЦСКА. Ок! Честно казано мислех че ще се обърнат към общността и ще се опитат да приобщят червената маса от фенове с любов и добронамереност, а всъщност някой гениален ЧЛЕН реши да тръгнат по пътя на омразата! Съчиниха си слоган за чест и морал. О, Боже…

Какъв морал и каква чест, когато един ЧЛЕН дойде на стадиона с горилите, фирмите и парите на Делиормана? Каква чест когато обрахте цялата шлака на „Подуяне“ и се опитахте да ги представите за „армейци“? Каква чест, когато генерала ви разкри за нула време и мантрата за армейското рухна? Каква чест когато друг ЧЛЕН си прибра екипировката когато го изгонихте? Нима другия наперен ЧЛЕН, който е много словоохотлив пред медиите, а иначе бяга като кенгуру по улиците на София? Каква чест, когато всичките ЧЛЕНОВЕ си ви е сложил един по-главен ЧЛЕН на същото си? Каква чест когато ваш ЧЛЕН плаща заплатите в „Подуяне“?

Ако бяхте „армейци“ щяхте да знаете че величието на ЦСКА винаги е било неразривно свързано с Великата армейска публика!!! Имате претенции да сте ЦСКА, а сте всъщност 32 ЧЛЕНА…

Не случайно вчера влязох в сектор А, да ви видя що за ЧЛЕНОВЕ сте – е видЕх ви… Дойдохте организирани като агитката на Славия – 15 минути преди началото на мача… Дори емблематични фигури на Сектор Г успяхте да изгоните, ама карай – нали сте ЧЛЕНОВЕ! Ама видите ли – те били станали ЧЛЕНОВЕ в центъра на София?!?!? Не бе, вие и преди това си бяхте, и сега сте си същите ЧЛЕНОВЕ – фенове на ЕИК-та и адреси!

Ще кажа и само две думи за ЦСКА! Абе, толкова ли няма някой от 2475932 директори в този отбор, да обясни на тези момчета къде са дошли?
Благодаря за вниманието!“.