google новини лого Последвай ни
Добави коментар

През последните години ММА боецът Конър Макгрегър се превърна в изключително противоречива личност тласкайки феновете на смесените бойни изкуства в двете крайности на силни симпатии и откровен негативизъм. Последната инициатива на ирландеца обаче без съмнение буди респект и възхищение!

Конър е решил да вземе участие в борбата срещу пандемията от коронавирус. За целта боецът на UFC е дарил безвъзмездно 1 милион евро, които да бъдат инвестирани в защитна екипировка и необходими консумативи за лекарите в ежедневната им битка срещу заразата. Самият Макгрегър призова властите преди няколко дни да затворят границите на Ирландия. Той отдели и време, в което да благодари на лекарите, които денонощно полагат грижи за пациентите заболели от вируса.

„Днес аз купувам защитна екипировка на стойност 1 милион евро, която да бъде разположена във всички болници в района на Лeйнстър. Не знам за къде сме без тези смели мъже и жени. Нека Бог да ги благослови и да ги пази. Къса ми се сърцето като гледам какво се случва тук и по света. Моля се!“, сподели ирландецът в социалните мрежи.

 

Макгрегър преживя и лична трагедия, след като в капана на коронавируса попадна негов близък роднина – леля му загуби битката с вируса в началото на епидемията в Европа.