google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Известният боксов промоутър Боб Аръм сподели, че Кубрат Пулев е с големи шансове да нокаутира световния шампион Антъни Джошуа в очаквания с голям интерес мач между двамата за световната титла в тежка категория.

Българинът е задължителен претендент на Международната боксова федерация (IBF), като Кобрата трябваше да се изправи срещу британеца в спор за световната титла на 20 юни в Лондон, но срещата претърпя отлагане заради пандемията от коронавирус.

“Продължавам да мисля и казвам на хората, че Антъни Джошуа не може да се справи с Пулев”, заяви Боб Аръм за един от най-големите сайтове за бокс – Boxing Scene.

Боб Аръм заяви, че само Анди Руис се е виновен за загубата от британеца в реванша за световната титла, а Джошуа му е съмнителен.

“Джошуа ми е много съмнителен. Победата му над Руис в Саудитска Арабия трябва да бъде забравена. Руис сам се опозори заради физическото състояние, в което излезе на ринга. Анди Руис нямаше необходимата сила да нокаутира обикновен боксьор от тежка категория. Кубрат Пулев е е в пъти по-силен и по-добър боец от Руис. Ето защо смятам, че Пулев е с огромни шансове да нокуатира Антъни Джошуа”, заяви американецът, който и преди е изтъквал, че Кобрата има предимство срещу Ей Джей.

Боб Аръм е президент на агенция “Тор Ранк”, която представлява Пулев и световния шампион в тежка категория във версия Световен боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри.